Välkommen till Röjarfest på Oviken Airport! (Gräftåvallen)
Alltså, på dagen röjer vi sly och flyger. Test av STOL Contest Oviken style, för att se om det är något att bygga vidare på.
På kvällen grillar vi och dricker ÖL på min bekostnad (de som varit med och röjt sly) :).
Övernattnings platser finns idag för ca 8 pers, men provisorisk sovsal kan ordnas i hangaren om det blir många deltagare.
Annars finns gott om plats för tält på ”plattan”!

Tillägg till föregående info.
Fältet är bemannat lördag och söndag, varav lördagen är avsatt för slyröjning och allmän städning/ tillfräschning. Söndagen avsätts för långsam återhämtning…. 🙂
Grillen kommer vara varm under eftermiddagen och kvällen, så om du bara vill flyga på utflykt, ta med något grillbart så magen hålls i chack! Om intresse finns ( nu ser jag visserligen att det inte verkar vara många flygplan flygklara på klubben) så kan vi prova att köra en enkel form av STOL tävling. I förhoppning om en fortsatt tradition denna tid på året!
Det blir festligheter på kvällen ( modell Norrland, med grillkött, Öl och flygljug) så om du vill vara med på detta är du givetvis välkommen! Antingen via luft eller väg. Ta med sovsäck och något att ligga på. Det är gott om yta att sova på… Sängplatserna går i första hand till de som röjt sly och stannar över kvällen.
Väl mött!
/ Henrik Roos

Tag kontakt med mig för närmare info.
070-2886419
suchoi_31@hotmail.com