Det kom ett mail till klubben från Sundsvall…

Hej

Jag tänkte flyga ett rally till Hede lördagen den 13/7.
Min tanke var att dra ihop ett gäng flygplan och flyga via några flygplatser för att plocka upp fler flygplan. Målet för resan är Hedlanda.Där käkar vi middag på flygrestaurangen! Är man lagd åt det hållet (som jag är) blir det nog en pils eller två. Hemresan blir nog söndag för mig.
Hoppas att ni kan och har möjlighet att hänga med! Tipsa hemskt gärna andra flygare och fyll flygplanet med entusiaster.
Jag kommer att utgå från Midlanda och antingen gå mot Östersund eller söderut (t ex) hudik och sedan mot Sveg.
Jag och Olle Borg har bokat SE-MDD och har 1 plats kvar i planet.
Detta är mitt initiativ och är inte kopplat till flygklubben.
Vänliga hälsningar
Mattias Thuresson
070-2662323
Hedlanda flygplats, Hede, Hedeviken
Hedlanda söder om Vemdalen. Mer info här…
Foto: Fjellfotografen